Urheilijat

Urheilijan mentaalivalmennus

”Voita ensin sisäinen peli ja tulet pärjäämään ulkoisessa pelissä”

christopher-burns-200321

Huippusuoritukset ovat seurausta urheilijan optimaalisesta suoritustilasta. On tärkeää tiedostaa kuinka optimaalinen suoritustila saavutetaan ja pidetään yllä systemaattisesti. Urheilijoiden fyysiset ominaisuudet saattavat olla lähellä toisiaan ja hyvin usein ratkaiseva ero tulee mentaalisella puolella.

Mentaalivalmennuksen avulla tavoitteena on saada suoritustilanteessa keho ja mieli toimimaan saumattomasti yhteen ja saavuttaa optimaalinen suoritustila. Parhaimmat mentaalivalmennuksen menetelmät ovat toiminnallisia ja itselleni tärkeää onkin niiden käytännönläheisyys.

Mikäli sinusta tuntuu, että voisit saada itsestäsi enemmän irti, mutta tiukan paikan tullen se ei vain onnistu, voin luvata, että mentaalivalmennuksen avulla se tulee onnistumaan. Vaikka jo toimisitkin kisatilanteissa hyvin, kannattaa mentaalivalmennukseen panostaa joka tapauksessa, jotta varmistat, että saat kaiken potentiaalisi käyttöön ja varmistat hyvinvointisi.

Mentaalivalmennuksen avulla tulet kehittämään muun muassa…

  1. Kisasuorituksiasi
  2. Harjoittelun laatuasi
  3. Keskittymiskykyäsi
  4. Itseluottamustasi
  5. Tavoitteiden asettamistaitojasi
  6. Flow-tilaan pääsyäsi
  7. Rentoutumiskykyäsi
  8. Paineensietokykyäsi
  9. Tunteiden hallintaasi
  10. Tasapainoa kehon ja mielen välillä

Mentaalivalmennus on valmennuksen osa-alue jota tulee tehdä säännöllisesti osana valmennusta aivan kuten fyysistäkin harjoittelua. Haluan, että opit kuinka voit toteuttaa mentaalivalmennusta helposti ja käytännönläheisesti osana harjoittelua ja arkea sekä saavuttaa sen mitä haluat.

Sinun menestymisesi on minulle kunnian asia ja valmennussuhde on aina täysin yksilöllinen sekä luottamuksellinen.

Lupaan, että saat kaikki kykysi käyttöön!

OTA YHTEYTTÄ!

jore-1Jorma Vaara

Valmentaja (AMK), NLP Trainer, Mentaalivalmentaja

040-744 9649

info@headcoach.fi